Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Bandits, de poprock-band van Jasper Publie, Toon Smet, Tim Tielemans en Thomas Van Achteren, is op dit moment het land aan het doorkruisen met de succesvolle theatertour ‘Back To Basics’.

De band is de laatste hand aan het leggen aan hun tweede album dat in mei 2015 verscheen.  

Bandits maakt zich klaar om deze zomer opnieuw de podia in de lage landen te veroveren. De live-set duurt 60 minuten en bestaat uit eigen radiohits aangevuld met een aantal spitsvondige medleys en mash-ups. Een uur lang sfeer en ambiance dus.

Bandits, vroeger bekend als de Gizonband, zijn een pop-rock band. De band bestaat uit 4 leden, nl. Jasper, Toon, Tim en Thomas. Deze jongens zijn afkomstig van regio Mechelen-Lier en ze leerden elkaar kennen op de gizonschool (Gitaar zonder noten school). Ze hebben ook alle 4 deelgenomen aan Junior Eurosong, Tim en Thomas waren toen bekend als ‘ T&T’, hun liedje ‘Geniaal’ behaalde de 3de plaats en is nog steeds een hit. Toon was de drummer van T&T.

Ook in de edities van Ketnetpop waren ze alle 4 te bewonderen als zanger en/of presentator. Met de Gizonband hebben ze al tientallen optredens gedaan met eigen nummers, medleys en covers. Het zijn stuk voor stuk muzikanten die verschillende instrumenten bespelen en alle 4 kunnen ze fijn zingen.

Bandits