Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Boogie Boy is the name, music is the game! Of Boogie Boy alleen aan de piano zit, of zich laat bijstaan door zijn fantastische begeleidingsgroep, altijd lukt het hem om zijn boodschap over te brengen: de blues is allright. Dan rollen de good times en laat iedereen zich meeslepen door de passie en de dynamiek van de man op het podium..  Paul Ambach, alias Boogie Boy, werd geboren op 21 maart 1948 in Wilrijk.

Hij kreeg van jongsaf een klassieke muziekopleiding, maar het waren de pianostijl en de stem van Ray Charles die hem zijn échte muzikale kicks bezorgden. Hij veranderde zijn aangeleerde klassieke manier van pianospelen en ontdekte dat hij al zijn gevoelens kwijt kon in de grooves en de blue notes van de Rhythm and Blues.

Via zijn beroepsbezigheden als concertpromotor ontmoette hij geregeld Soul Brothers, zielsverwanten die elkaar meteen herkennen. Paul Ambach werd steeds vaker uitgenodigd om mee op het podium te springen en op die manier begon hij begin jaren 80 een tweede leven te leiden onder de naam Boogie Boy. Het handelsmerk van Boogie Boy is zijn joviale en pientere kijk op de wereld. Zijn charisma en aanstekelijke vitaliteit maken hem tot vriend van iedereen.

Met Boogie Boy hebt u een echt podiumbeest in huis. Een buitengewoon heerschap, een echte bluespianist die zich steeds omringt met schitterende muzikanten die hem in die sterke vibraties volgen!

Op zaterdag 15 augustus 2015 heeft Boogie Boy opgetreden met de Grungblavers in een totaal uitverkocht Openluchttheater Rivierenhof.

Boogie Boy and his Woogies Home Berlaen