Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Gene Thomas (22 augustus 1972) staat bekend als de leadzanger van het populaire danceduo X-Session, dat een monsterhit scoorde met ‘On and on’. Gene Thomas is naast een sympathieke televisiepresentator, een gezellige prater, met een geweldig gevoel voor humor, een getalenteerde zanger die uw publiek akoestisch of met zijn eigen live-band alsgeen ander kan entertainen. Sinds 2003 timmert Gene Thomas enthousiast aan de weg van zijn solocarrière. De Nederlandstalige debuutsingle ‘Voor haar’ is meteen raak. Het liedje staat wekenlang hoog in de hitparade en behaalt een gouden plaat. De opvolger ‘Wees van mij’ is de titelsong van de Vlaamse tv-serie ‘Aspe’. Het nummer wordt grijsgedraaid op de radio en is eveneens een kanjer van een hit. Hierna volgt de release van zijn eerste langspeler ‘Dichterbij’, die in een mum van tijd goed is voor goud met dan 25.000 verkochte exemplaren.

Gene Thomas krijgt de kans om het voorprogramma te verzorgen van Marco Borsato in het Antwerps Sportpaleis. Zijn ‘Dichterbij’ live-tour blijft ondertussen overal in Vlaanderen volle theaterzalen scoren. Zijn tweede full album ‘Evenwicht’ (2005) scoort opnieuw goud en bevestigt Gene zijn status als vaste waarde op allen grote en kleine evenemenen. Gene brengt een gesmaakte mix van ballads, midtempo popsongs en stevige rocknummers. Gene richt in 2007 zijn pijlen op Frankrijk. De single ‘Sans boussole’ en het album ‘L’équilibre’ maken hem in één klap populair bij onze zuiderburen. In hetzelfde jaar schrijft Gene de muziek voor het Gordellied ‘Geef kleur’, dat hij samen met zangeres Esther opneemt. In 2008 verrast de jonge popster menig muziekliefhebber met zijn ‘I love the 80’s’-concerten. Hij rockt als de beste en vertolkt de grootste meezingers van supervedetten zoals Bryan Adams en Bon Jovi.

Gene Thomas heeft de smaak te pakken en werkt aan zijn eerste Engelstalig album. ‘2Bnext2U’ wordt alom bejubeld en de single ‘New horizon’ teistert de charts.

Gene Thomas Garry Hagger Gunther Neefs