Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Niobeat aka Niobe Ruts begon als DJ plaatjes te draaien in de zomer van 2008. Niobe is reeds van jongs af echt gepassioneerd door de beat en de muziek en meer speciaal de elektronische muziek. Ze heeft de voorbije jaren met verschillende muziek stijlen (van fidget electro tot tech house) geexperimenteerd en kiest nu vooral voor club-mix van ‘minimal house’, ‘deep house’ en ‘tech house’. Niobe Ruts speelde reeds in verschillende grote clubs en feesten in België en Spanje. Ze deelde de discobar of mengpaneel op evenementen al met internationale Top DJ’s zoals Martin Eyerer, Rainer Weichhold en Jean Nipon.

Sinds 2009 is ‘Niobeat’ resident-DJ op het Coca Cola podium van ‘I Love Techno’, één van de grootste elektronische muziekfestivals van Europa. Niobeat is sinds enige tijd ook de vaste resident DJ van ‘Club Glamour’, een nieuwe hotspot in Antwerpen. Niobeat brengt haar positieve energie en muziek over op haar publiek die gek zijn op haar beats. Voor de toekomst hoopt ze ook een aantal leuke tracks te produceren en haar carriëre als leading lady van Belgische DJ-wereld verder professioneel uit te bouwen.

DJ Niobeat (B) DJ Niki Belluci DJ Rhiannon