Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

T-Djane She-Jay Melissa koos niet toevallig voor het beroep van DJ want zij is reeds van kindsbeen af bezig met dansmuziek van oa. Armand Van Helden, Sash, ATB, Oakenfold, enz...  Het kon dan ook niet anders dan dat zij een voorliefde kreeg voor de elektronische muziek. Na verloop van tijd en haar regelmatige bezoeken aan de beste en de meest modieuze nacht-clubs en haar contacten met de verschillende top DJ’s overtuigde haar om ook haar eerste stappen als Djane te zetten.

Haar eerste eigen DJ-set was in 2007. Op korte tijd werd zij zowel in als buiten Oekraïne en Rusland een echte hype op de grootste evenementen. Ze heeft een heerlijke en opzwepende smaak in muziek en haar sensuele sets laten zeker geen enkel publiek onbewogen.

Op dit moment is Djane She-Jay Melissa èèn van de meest geboekte in Oekraîne, Rusland, Polen en Duitsland. Dat zij uiterst succesvol is bewijst ook haar overvolle tour-agenda. Djane She-Jay Melissa is ook exclusief te boeken als Topless Djane!  

DJ She-Jay Melissa (UKR) DJ Salamandra DJ Lexis feat. Zoe Van Gastel