Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Sarah (De Koster) scoorde in 1997 hoge ogen toen ze als 16-jarige de Soundmixshow won een gesmaakte versie van 'You Ought To Know' van Alanis Morissette. Dat succes verzilverde zij het jaar nadien met de single ‘True love is Tough’ . Deze single werd door radio en publiek enthousiast onthaald en critici loofden het indrukwekkende stemgeluid van Sarah. De definitieve doorbraak van Sarah kwam er in 2001 met ‘What I Need’, de titelsong van ‘Flikken’. In januari 2002 komt ‘Breathing Room’ uit. Voor deze single kreeg Sarah hulp van de Canadese singer-songwriter Vann.

‘Breathing Room’ belandt op de derde plaats in de hitparade en hiermee mocht Sarah haar eerste gouden plaat in ontvangst nemen voor een verkoop van meer dan 25.000 exemplaren. Een absoluut hoogtepunt in haar carrière kwam er met ‘You are the Reason’, het romantische duet met Koen Wauters waarmee een nummer-één hit én een tweede gouden plaat werden binnengerijfd. Begin 2006 doken Sarah en Raf Van Brussel de studio in om ‘Here I Am’ op te nemen. Deze succesvolle, muzikale romance kreeg een vervolg onder de vorm van de aanstekelijke single: ‘Roundabout’: een catchy en up-tempo nummer met hoog meezing-gehalte. ‘Roundabout’ was een radiohit en nog maar eens mag blijken dat de stemmen van Sarah en Raf bijzonder goed bij mekaar passen!

In 2007 was Sarah op tournee met Stan Van Samang en Roel Vanderstukken waarbij ze 45x hebben opgetreden in heel Vlaanderen. Sarah werkt ondertussen aan nieuwe muziek!


Sarah Sandrine Sasha Rosen