Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Koen en Diego van De Pitaboys zijn nog steeds een hype met de hit van het moment, “De Pitaboys”, zijn vanaf heden ook te boeken als act of dj-set. Het zijn twee stoere boys die hun sporen als dj/producer al verdiend hebben, elkaar hebben gevonden en besloten om samen ‘feestjes’ te gaan bouwen! Bent u zoek naar een nieuwe wind in de Vlaamse en Nederlandse entertainment en ambiance sector? De ‘Pitaboys’ brengen met hun live-act of DJ-set een nooit gezien feestje.

“Waar is da feestje?”…. Ja juist, overal waar de Pitaboys te zien zullen zijn!!

Als act brengen zij hun hit (inclusief 2 danseressen en een MC/zanger) aangevuld met nieuwe songs en leuke feestmedleys. En voor de dj-set brengen de 2 Pitaboys zelf 90 minuten sfeer, entertainment en de nodige hits met een lekker humoristisch Pitasausje..

Véél uitleg is er eigenlijk niet meer nodig . . . . Iedereen kent De Pitaboys ondertussen als de mannen van "da Feestje" met hun inmiddels klassieker geworden "Waar is da feestje?"!

En dat is ook zo, want overal waar De Pitaboys zijn, breekt het feest wel los, en alles wat De Pitaboys aan muziek maken en brengen is doorspekt met een hevige portie feestgedruis!

Inmiddels zijn deze heren een 10-tal singles en 2 albums verder in 3 jaar tijd! Met 4 Vlaamse Top 10 noteringen en 2 maal notering in de Ultratop album charts!

Kortom "Geen Feestje zonder De Pitaboys"

De Pitaboys De Melando's Dirk Bauters & Vanessa Chinitor De Pitaboys zijn te boeken voor:  - live-on-tape optreden, 1 x 40 minuten - gastoptreden, 1 x 30 minuten.   Alle prijzen zijn op aanvraag!   ! Prijzen zijn steeds exclusief BTW en zonder PA-, geluid- & lichtinstallatie