Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Stan Van Samang is eerst en vooral een acteur. Je kent hem voornamelijk van “Wittekerke” en van de films “vermist”, “buitenspel” en “windkracht 10”. Zijn zangcarrière begon met de eerste reeks van ‘steracteur, sterartiest’ die hij in 2006 won. In het voorjaar 2007 scoorde Stan Van Samang een dikke hit met z'n debuut-single 'Scars'. In de zomer van 2007 ging Stan, samen met collega steracteur Roel Vanderstukken en Sarah de baan op. Het trio realiseerde samen meer dan 40 live optredens met live band telkens goed voor een grote publieke opkomst. Na 'Scars' kwam 'Poison' en die 2de single was meteen goed voor 'goud' en een dikke notering in de Ultratop 50.

In het najaar volgde Stan z'n eerste album 'Welcome home'. Het debuutalbum verkocht aan een recordtempo. In 2008 heeft Stan zich vooral toegelegd op nummers schrijven en op het treffen van de voorbereidingen van een bijzonder druk concertjaar. Gedreven door het platina succes van z'n eind 2007 verschenen album 'Welcome home', gaf Stan om 10 mei een gesmaakt optreden in de uitverkochte Antwerpse Zuiderkroon. Het werd meteen ook de kick-off van een drukke zomer voor Stan Van Samang. Die zomer bracht hem op de podia van diverse festivals, waaronder vtm Live.Het najaar van 2008 werd gebruikt om de laatste hand te leggen aan z'n 2de full-cd. Samen met producer Eric Melaerts zat Stan heel wat uren in de opnamestudio opgesloten. De eerste single 'This time' uit de nieuwe cd 'Take it from me', verscheen in november. In januari 2009 kwam de opvolger voor 'This time' uit, 'I didn't know'. Nu heeft hij een nieuwe onderwatersingle: “brand new start”


      .

Stan Van Samang Mister B Steve Tielens