Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Born Meirlaen werd geboren op 15 juli 1980. Al van kinds af is Born gebeten door het muzikale virus. Z’n grootmoeder leerde Born piano spelen, z’n vader leerde Born gitaar spelen. Op jonge leeftijd werd Born door z’n ouders verplicht om notenleer en klassieke piano te gaan volgen, iets waar hij ze destijds voor haatte maar waar hij ze ondertussen bijzonder dankbaar voor is.

Drie jaar geleden kwam de muzikale carrière van Born in een stroomversnelling terecht. Z’n deelname aan ‘Idool 2004’ ging niet onopgemerkt voorbij. Born werd vijfde, hij overtuigde zichzelf, vriend en vijand van zijn vocale talenten. In januari 2006 bracht Born de single “Fools rush in” op de markt.

Het nummer was meteen goed voor een top 10 notering in de officiële Ultratop 50. Omdat er al een Nederlandse artiest rondliep met de artiestennaam ‘Born’, besloot de Gentse singer-songwriter z’n naam te wijzigen in ‘ReBorn’. Tegelijk met z’n naamsverandering kwam ook de single “Good Times” op de markt.

In oktober 2006 kwam “Fools rush in”, de debuut-cd van ReBorn uit. ReBorn heeft van 2007 een bijzonder jaar gemaakt. De zanger bracht in januari de single “Walking in the sun” uit, meteen de 4de track uit z’n album “Fools rush in”. In het voorjaar trok ReBorn op concerttour en ging hij met z’n muzikanten op pad in Vlaanderen. 2008 wordt voor ReBorn, die vanaf nu definitief ‘Born Crain’ heet, een belangrijk jaar. Op het programma staat de Europese release van z’n tweede full-cd. De nieuwe cd van ReBorn zal niet alleen in Europa uitkomen, ook in Japan komt de cd op de markt.

Born Crain Home Boogie Boy and his Woogies Brahim