Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Marjolein Lecluyze, (Roeselare, 6 mei 1989), zult u ongetwijfeld nog kennen van succesvolle debuutsingle ‘Luister naar m’n hart’, en de daaropvolgende hits ‘Kamer’ en ‘Lekker beest’. In 2006 en 2007 stond Marjolein met deze nummers, in een productie van Niels William en Regi Penxten verschillende weken in de Ultratop 50, de Vlaamse Top 10 en de Kids Top 20.

Marjolein was ook meerdere keren te bewonderen op het podium van het populaire muziekprogramma ‘Tien om te Zien. Marjolein presenteerde daarnaast ook drie zomers lang het ‘Zomer-aperitief’ van de Nationale Lotterij, aan de zijde van Luc Appermont.

In 2010 nam Marjolein deel aan het programma ‘Looking for Pearl’ op JIM. Peter Luts ging hierin op zoek naar een zangeres voor zijn nieuwe danceformatie ‘Pearl’, waarin Marjolein tweede eindigde. Marjolein legde zich intussen volledig toe op haar studies en studeerde succesvol af als Master Meertalige Communicatie.

Kleine meisjes worden groot zegt het spreekwoord! Marjolein kiest vanaf nu voluit voor een nieuwe muzikale start, en wel in het zeer populaire Nederlandstalige ‘Schlager-pop’ repertoire! Met haar singles ‘Zonder woorden’, ‘In mijn armen’, ‘Liefste m’n liefste’ en haar versies van oa. ‘Que sera sera’, ‘Eviva Espana’ en ‘Eén zomeravond met jou’ belooft Marjolein opnieuw elke feesttent, voor jong en oud, in vuur en vlam te zetten!

Marjolein Lecluyze Geena Lisa Miisz Gracie