Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Vanessa Chinitor ( geboren op 13 oktober 1976 ) is een rasechte Dendermondenaar. In 1996 wordt ze als finaliste van de “Ontdek De Ster Show “ van VTM ontdekt door John Terra.

Met haar eerste single "In Al Mijn Dromen" overtuigt ze meteen de Vlaamse media. Wanneer haar tweede single "Verdoofd en verblind" verschijnt, lijkt het of Vlaanderen er een nieuw stemgeluid bij heeft.

Vanessa Chinitor is één van de favorieten tijdens Eurosong ‘99 en dankzij haar overwinning tijdens de nationale preselecties mag zij in dat jaar ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival te Jeruzalem. Onder begeleiding van John Terra laat ze het nummer "Like The Wind" naar het einde toe in een ware climax losbarsten. Vanessa Chinitor eindigt niettemin op een verdienstelijke twaalfde plaats.

In die periode verschijnt het debuut-album van de beloftevolle artieste. De gevarieerde full-cd heet "Like The Wind" en bevat uitsluitend Engelstalig materiaal. De single "When The Siren Calls" doet het goed in de hitparade,maar Vlaanderen wil blijkbaar toch liever Nederlandstalig werk. Dat komt er dan ook.

Eind ‘99 haalt ze met het prettige "Verlangen" de Vlaamse Ultratop 10. Ook de single "Deze dans" krijgt veel Radio 2-airplay. De zangeres mag zich zelfs bewijzen in programma‘s als "De Notenclub", “Het Swingpaleis” etc. In oktober 2000 brengt de zangeres een ode aan één van haar grote idolen, nl. Ann Christy. “ Ik neem vandaag de trein “ krijgt een speels nieuw arrangement en kan op heel wat bijval rekenen.

In maart 2001 werkt Vanessa samen met Bart Kaëll aan een album. Deze krijgt de titel: “Costa Romantica”. De plaat bevat covers zoals "Words", "I got you babe", "Besoin de rien, envie de toi" , "Kingston town" e.a.Bart & Vanessa zingen ook twee Nederlandstalige tracks in: "Dicht bij elkaar" en "Weer naar zee", wat meteen de zomersingle van 2001 wordt.

Wanneer VT4 een screentest uitschrijft waagt Vanessa haar kans en wordt zo in februari 2002 één van de 7 omroepsters. Een opmerkelijke wending in de carrière van deze zangeres.

Maar ook muzikaal zit zij niet stil : in de zomer van 2002 verschijnt “ Heimwee “ als single. Een schitterende vertaling van één van de grote hits van Roger Whittaker.
Eind 2002 krijgt de carrière van Vanessa Chinitor nog een nieuwe dimensie : zij wordt gevraagd één van de hoofdrollen te gaan spelen in de winterrevue van "Caals en Van Vooren”, een productie van het succesbedrijf Studio 100. Voor het eerst speelt Vanessa Chinitor mee in een groots spektakel vol humor en muziek . Ze krijgt dan ook de smaak te pakken want in diezelfde zomer mag ze ook meespelen in de zomerrevue van "Dirk Bauters”.

Eén jaar nadien komt dan haar zomersingle “Je hart” uit. Een pittig fris nummer dat zeker en vast door haar publiek wordt geapprecieerd.
In de zomer van 2004 heeft Vanessa weer grote plannen en is ze o.a. de bekijken in. “De zomerrevue van Dirk Bauters” en tien dagen lang op de Gentse Feesten. Zo zijn ook de eerste liefdesperikelen begonnen waarvan we het vervolg kennen.


Dirk Bauters (geboren op 06 juni 1960) afkomstig uit Lede, wist al vlug dat muziek een belangrijk woord was in zijn leven.
Hij studeerde aan het conservatorium te Gent. Na zijn studies wou hij zijn kennis doorgeven aan andere kinderen en begon les te geven in de muziekacademie van Lede en in het VTI te Aalst. Ondertussen vond hij ook de tijd om als pianist en repetent te werken in het musicalgezelschap van Gent namelijk Theater Arena. Hier werkte hij met verschillende acteur-zangers die tot nu toe nog altijd gekend en bekend zijn op onze Vlaamse schermen, en misschien ver daarbuiten. Enkele namen: Marijn De Valck, Liliane Dorekens, Karel Deruwe, Katrien Devos, beide Van den Durpels (Kris en Daan) Linda Lepomme en ga zo maar verder…..  Ondertussen was Dirk ook freelance pianist van o.a. Jean Walter, Bob Benny, Will Ferdy, Samantha, Marc Dex, Jules Kabas, Norma Hendy, Jo Leemans, Paul Severs, Willy Sommers, zelfs Eddy Wally en zo vele andere Vlaamse gekende vedetten werden door hem en zijn piano begeleid. Op vlak van humor leerde hij heel veel van onder meer Staf Permentier, Kees Brug en later Dirk van Vooren, Luc Caals, alsook Jacques Vermeire. Door de samenwerking met al deze gekende artiesten werkte hij ook als publieksopwarmer van TV-programma’s zoals “De Droomfabriek”, “Blokken”, “Topscore” etc.
Zo kwam de belangstelling van de VRT uit om zijn muzikale kwaliteiten te ontplooien in het programma “Rosa en Modest”.
Plots toonde ook VTM interesse en zij gaven hem de kans om zowel zijn muzikale, als zijn humoristische kant te tonen in het programma “HT&D”. Hij heeft tv en les geven nog een paar jaar kunnen combineren maar al snel moest hij voor één van de twee kiezen. Een moeilijke, verscheurende beslissing!!!!!
De beslissing was gevallen en Dirk besloot om zijn leven verder te zetten met optredens en moppen tappen bij “Ht&d”. Wat hij toen niet wist was dat hij een hele goede keuze had gemaakt.
In 2003 kreeg Dirk zijn carrière nog een nieuwe dimensie. Zijn pad kruiste dat van Vanessa Chinitor. Samen werden en zijn ze nog steeds een onafscheidelijk duo die de mensen doen lachen en laten luisteren naar bloedmooie melodieën. In maart 2012 werd Dirk als de nieuwe sidekick van Jacques Vermeire gevraagd. Deze “cadeau” greep hij met beide handen.
2 jaar lang heeft de zaalshow "5 voor 12" gelopen en is na 135 vertoningen in september 2014, met veel succes beëindigd. Met de show zijn er maar liefst meer dan 70.000 mensen komen kijken. De 2de zaalshow “veel vijven en zessen” was ook een groot succes met uitverkochte zalen. Tot eind juni 2016 kon je deze nieuwe zaalshow van Jacques Vermeire met Dirk Bauters bewonderen. Ondertussen zijn Dirk en Vanessa nog steeds het onafscheidelijke duo die elk feest op zijn kop zetten.


Dirk Bauters & Vanessa Chinitor De Pitaboys Herman & Denise Dirk Bauters & Vanessa Chinitor zijn   te boeken voor:  - live-optreden, - gastoptreden,  - senorenfeesten   Alle prijzen zijn op aanvraag!   ! Prijzen zijn steeds exclusief BTW en zonder PA-, geluid- & lichtinstallatie