Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Janieck Devy is de artiestennaam van Janieck van de Polder, (Noordwijk, 1994). Janieck is een Nederlands singer-songwriter en acteur. In 2004 maakte hij zijn acteerdebuut in de Nederlandse kinderfilm Pluk van de Petteflet. Hierin vertolkte Janieck de hoofdrol. Als zanger maakte Janieck Devy zijn debuut in 2012, met de single Six String Thing. De single trok de aandacht van Radio 538, waarna hij de zien en horen was op Radio, 3FM, Zapp Kids, RTL Boulevard en Koffietijd. De afgelopen jaren is Janieck met zijn eigen band het land ingetrokken met live- & akoestische optredens. Of het nu een muziekcafé, een theaterzaal of een festivalpodium is spat de energie eraf en gebeurd er iets!

In 2015 schreef en maakte hij zijn grootste succes de dance-hit ‘Reality’ van de Belgische DJ Lost Frequencies (Felix De Laet) waarin hij de zangstem voor zijn rekening neemt.

Met zijn nieuwe single en album hoopt Janieck nog meer mensen te laten genieten van zijn muziek.

Tijdens Zomerhit 2015 ontvangt hij zijn allereerste platina-plaat voor het nummer ‘Reality’ dat dan reeds acht weken op nummer 1 stond in de Ultratop 50.

Janieck Devy is NU te boeken voor zowel een live-on-tape optreden als voor een akoestisch optreden of een volledig live-optreden met zijn eigen band en met onze Lea Rue.

Janieck Devy Jacques Herb José Sep