Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

DJ F.R.A.N.K.kreeg onlangs een gouden plaat voor zijn wereldwijd getekende song 'Discotex! (Yah!)'

Als kind was Frank al gebeten door de muziekmicrobe. Hij ging mee als zijn vader occasioneel ging draaien op lokale feestjes en raakte meer en meer gefascineerd door muziek. Toen hij op zijn 16e ging werken bij ARS, een platenzaak in Antwerpen, ging de bal aan het rollen. Frank mocht iemand vervangen in een discotheek in Blankenberge: dat werd meteen zijn eerste residentie.

Marc Grouls vroeg hem om te draaien in Dixies op vrijdag. Vanwege het grote succes werd Frank ook geboekt voor Carré op zondag. In 1997 werd het tijd voor iets nieuws: samen met Danny C ontwikkelde Frank een nieuwe sound. De Jumpersound.

In 2003 mixte DJ F.R.A.N.K. 2 platen: 'Summerjam' en 'Fiesta' . Het werd een gigantische hit en er werden meer dan 1 miljoen platen van verkocht.   Door het succes van de plaat kreeg DJ F.R.A.N.K. ook internationale faam en kwam hij al in contact meer ’s werelds grootste sterren. Samen met Danzels manager ontwikkelde Frank verschillende alter ego’s (o.a. Frank Ti-Aya en Natural Born Grooves) met een arsenaal aan n° 1 clubsounds en radio-tunes.  Het nummer 'Candy' werd een tophit in Frankrijk, de UK, Duitsland, Nederland en België.

 

DJ F.R.A.N.K. Dimitri Vantomme DJ Gino Vandroogenbroeck