Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

De Volendamse Anny Schilder behoeft natuurlijk weinig introductie. Zij beleefde ongekende successen als DE stem van BZN met hits als "Mon Amour", "Just An Illusion", "Rockin' The Trolls" en "Pearlydumm". Nadat Anny in 1984 besloot om solo verder te gaan bleef ze hits scoren met o.a. "Adieu Cherie" en "You Are My Hero". N

a een wat rustigere periode stond Anny onlangs weer volop in de belangstelling vanwege het verschijnen van het (inmiddels zeer succesvolle) boek "Anny & ik" waarvan er vele duizenden exemplaren over de toonbank zijn gegaan.

Een optreden van de sympathieke Anny Schilder is één groot feest der herkenning. Op de bühne brengt Anny niet alleen haar grootste solo hits maar natuurlijk ook enkele grote BZN klassiekers. Op het podium bewijst Anny dat ze een rasartiest is. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw solo-album van Anny Schilder, en we gaan nog veel van Anny horen.

Anny is tegenwoordig ook te boeken in combinatie met BZN'66. Een band waarin vier van de oorspronkelijke leden van BZN zitten (waaronder het bekende duo Tol & Tol). 14 december 2009 traden Anny Schilder en Jan Keizer voor het eerst in 25 jaar weer samen op. Ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van Mies Bouwman.

In theater Het Park te Hoorn zongen beide ex-bznleden hun allergrootste hit: Mon Amour. Of er meer gezamenlijke optredens volgen is op dit moment nog onduidelijk. Het gala werd door de AVRO uitgezonden.


Anny Schilder Charlene Home Ali B