Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Melissa Smilda, geboren in Groningen en woont in het Noord Drentse dorpje Peize. In 2012 is ze begonnen als soloartiest. Daarnaast was ze zangeres bij de band Ideaal, waar ook haar vader Zweitse Smilda deel van uitmaakte. Als klein meisje was zij al dol op het Nederlandse muziekrepertoire. Piratenmuziek zat toen al in haar bloed, maar ze had toen nog geen ambitie om zelf op de planken te gaan staan. Daar kwam verandering in nadat ze op de Pinkstermarkt in Leek door Erwin Rosema, drummer van Partyband Sunshine op het Podium werd geroepen. Een week later ontving ze een uitnodiging om bij een Piratenfeest in Peize te komen om een liedje te zingen. Hierbij had ze zoveel succes en niet veel later kwamen de optredens binnen. Toch ontbrak het haar aan podiumervaring en besloot ze samen met haar vader te gaan zingen. Samen met kameraad en zanger Dirkjan Mollema werd de formatie “Ideaal” opgericht.

Met “De allermooiste ogen” maakte Melissa haar debuutsingle met de hoop een leuke carrière tegemoet te gaan. Later volgden nog 3 succesvolle nummers  “Ik ben de weg weer even kwijt”, “Amore mijn grote liefde”  en “Ik Wil Dat jij nu ook weer gaat” waarmee ze in vele hitlijsten stond genoteerd. Marianne Weber is haar grote idool en vooral een groot voorbeeld.  Op 9 december 2017 was Marianne ook van de partij op het Feestje dat werd gehouden in het plaatselijk Cafe Ensing te Peize, een droom werd werkelijkheid.

Haar repertoire bestaat uit gezellige Hollandse meezingers maar ook een Duitse Schlager of een stevige Rocknummer kan voorbij komen. Kortom een optreden van Melissa Smilda zorgt voor een feest waar iedereen over na droomt.

Melissa Smilda Lindsay Miisz Gracie