Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Jessy De Smet is afkomstig uit Zottegem, waar ze op 8 juli 1976 geboren werd. Haar ouders traden wekelijks op in het orkest van Willy Sommers. Op een bepaald moment vroeg hij om samen een plaat op te nemen. Het werd een grote hit in de Vlaamse hitparades. Anderhalf jaar later nam Jessy een plaat op met Marijn De Valck. Het nummer heette "Vang het licht". Wegens het grote succes werd de band "Jennyfer-Band" opgericht waarbij Jessy, samen met haar ouders, wekelijks optrad. In 1996 werd Jessy als zangeres gevraagd door de dance groep The Mackenzie. “I'm free” werd een enorme hit in de Vlaamse discotheken.

In 1998 werden maar liefst 25.000 exemplaren verkocht van de track "Innocence", wat The Mackenzie feat Jessy een gouden plaat opleverde. De opvolger van "Innoncence" werd opnieuw een gouden plaat: "Falling in Love". In 1999 verscheen het album "Angel" waaruit de eerste single "Out of Control" hoge toppen scoorde in de hitparades. Het album "Angel" werd uitgeroepen tot "Beste Album van 1999" op de TMF Awards.

In 2002 ging ze solo onder leiding van de Belgische producers Regi Penxten en Filip Vandueren, beide bekend van onder andere Sylver en Milk Inc.

 

De solosingle van Jessy: "Look at Me Know" scoorde hoog en was een bevestiging van haar talent. Andere solo single van Jessy De Smet zijn Regardez-Moi, Head Over Heals, Getting Out (samen met Linda van Milk Inc). In 2009 heeft ze een nieuwe single uit: “can’t get enough”.

Jessy Jennifer Berton Kate Ryan