Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Alex heeft in de Benelux in korte tijd zijn naam gevestigd als Feest Artiest.

Op dit moment is Alex een van de meest geboekte feestartiesten van het land. Zijn singel "De Liefde" bestijgt begin 2006 de hitlijsten en groeide uit tot de hoogst genoteerde feestplaat van 2006. Zijn Hitsingle "Een Bossie Rooie Rozen” was gedurende de carnaval en feesten in 2000 de meeste gedraaide plaat in cafés en zalen.

De single stond 52 weken lang genoteerd in de hitlijsten en behield drie weken lang de nummer 1 positie.

Bij vele feesten en evenementen in Nederland, België, Portugal, Spanje, Oostenrijk en Duitsland is Alex een graag geziene gast met krakers zoals "Een Bossie Rooie Rozen", "Que Sera Sera", "Zing maar met me mee", "After Sun Fiesta", "Meissie Meissie", "Zeeman", "Een Meisje voor altijd", "Zondagmorgen", "Mooie Meisjes", "La la la Oranje", "Heya Heya", "Verdomd Alleen", etc. en zijn nieuwe Hit Singel "De Liefde".

Hiervan haalde er maar liefst 7 een dikke top 100 notering vanaf 2000. Ook zingt Alex de meest recente Top hits en is altijd up to date. Na zijn eerste album "Een Bossie mooie Hits" volgde het prachtige album "Leef je uit" (maar nooit op een ander) dat in samenwerking werd uitgebracht met "De Stichting tegen Zinloos geweld".

Bij ieder optreden geeft Alex datgene waar het publiek recht op heeft: een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een dusdanige manier, dat de vonken er vanaf vliegen!

Alex Ali B Home