Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

It don't mean a thing if it ain't got that swing. Het is de lijfspreuk van Yannick Bovy (spreek uit als 'Beau vie'). De liefde voor tijdloze swing- en bigbandmuziek is Yannick Bovy met de paplepel ingegoten. Hij groeit thuis op met het repertoire van supersterren zoals Lou Rawls, Nat King Cole en Frank Sinatra. Zijn vader schrijft muziek voor 'Tien om te zien'-artiesten en zingt in zijn vrije tijd in een bigband. De jonge Yannick is niet weg te slaan als zijn pa repeteert. Hij begint gitaar te spelen en te zingen. Zijn uniek stemgeluid valt al snel in de smaak en overrompelt iedereen. Een van de best bewaarde muzikale geheimen in Vlaanderen is ontdekt.

In 2007 trekt zijn uitzonderlijk talent de aandacht van Regi Penxten (Milk Inc.). Hij zingt het nummer 'Better world without you' op Regi's gouden album 'Registrated'. Ook Katleen Aerts (ex-K3) is helemaal weg van Yannick. Ze nodigt hem uit om enkele duetten te zingen tijdens haar kerstconcerten. Het resultaat is beklijvend. Zalen tot 500 man luisteren geboeid naar de hemelse klanken van het succesvol duo. Na deze muzikale omwegen volgt Yannick Bovy zijn muzikaal hart. Hij kiest resoluut voor bigband, swing en The Great American Songbook. Een keuze die hem geen windeieren legt.
   .

Yannick Bovy Udo Yves Segers