Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact
Entertainment

Aan de hand van deze website hopen wij u wat meer informatie en mogelijkheden te bezorgen betreffende onze artiesten, onze DJ’s, presentators, animators, communicators, gastsprekers, drive-in shows en vele andere mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden om de juiste beslissing te nemen om een grotere respons te krijgen en een nog hoger rendement te halen uit al uw evenementen.  

Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, een drive-in show, een bedrijfspresentatie of wat voor een feest dan ook, het succes van uw evenement begint met de keuze van de juiste ‘act’. Het zijn juist onze DJ’’s, de presentators, de animators, de communicators, de gastsprekers, dance-acts en al die artiesten die uw evenement een ziel geven.

Zo groeit uw feest uit tot een gebeurtenis die een onuitwisbare indruk zal achterlaten bij uw gasten. Omdat de juiste ‘inkleuring’, de juiste boeking net zo belangrijk is, zorgen wij dat u een zeer ruime keuze heeft uit een uitgebreide keuze van diverse mogelijkheden. Pro Act Entertainment staat borg voor een meerwaarde voor al uw evenementen of boekingen, met  frisse ideeën en creatieve oplossingen, met kennis en efficiëntie, voor een persoonlijke benadering en met respect voor uw budget.

Vlaamse artiesten Nederlandse artiesten Presentatieopdrachten Deejays & Djanes Kinderanimatie Kids Entertainment Presentatie Home Vlaamse artiesten Nederlandse Artiesten Deejays Gastpresentaties Andere … Hoofdmenu 1 2 3 4 5 6 7 #