Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Music was his first love!  

Hij was nog maar net uit de wieg of hij bouwde de salontafel al om tot discobar. Vrij vlug kwam het tot realiteit want als prille 15 jarige dook hij al achter de microfoon van de lokale radio (Radio Fm Ninove,Radio RDS, Radio Del Sol,...) wat hem bracht tot de regionale zender Radio Contact.

Intussen af en toe een feestje (privé en openbaar) verzorgen, waaruit hij merkte dat discotheken, swing-en danscafés zijn favoriete draaileven zou worden.

En dat werd het ook! Hij is momenteel resident DJ in dicotheek Carré, Square, The Lord en Tropicana én werkt samen met Radio Donna: ‘Donna Soirée’!  Maar het bleef niet alleen bij DJ-werk, in 2006 nam hij zijn eerste bescheiden stappen als producer. In november 2006 verscheen zijn eerste single, een remix van de discohit 'A brand new day' origineel van de Wizz Stars uit '79. Ooit gecoverd door The Magic Stars in het swingpaleis, deze versie nam hij onder handen en maakte er een modernere versie van.

Dit leide ook tot een toekomstgerichte  samenwerking als producer voor Xandee (ex Touche of Joy).

Heden is er het dance-project met een Katia, Star Academy finalste, met het nummer ‘Music makes me’ waarbij de club mix als de radio versie het goed doen. En intussen is hij alweer in de weer met een nieuw project dat wordt klaargestoomd tegen de zomer!  Ambiance gegarandeerd.

 

DJ F.R.A.N.K. DJ Tony Star DJ Wout