Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Kelsey Adams (3 april 1996, Poperinge), is een jonge getalenteerde zangeres, die notenleer en klassieke zang studeerde. Op twaalfjarige leeftijd deed ze reeds auditie voor het Studio 100 kinderkoor waarmee ze verschillende shows mocht brengen, zong ze mee op meerdere Studio 100 albums (Piet Piraat, Samson & Gert, enz…) en vertolkte ze de hoofdrol als Dorien in de musical ‘De Tovenaar van Oz’.

In 2012 nam ze met nummer ‘O mio babbino caro’ van Puccini deel aan ‘Belgium’s Got Talent’ op VTM waar ze volmondige ja kreeg van de jury om verder te gaan, hetgeen haar vele optredens bezorgde, waaronder zelfs een aantal in het Casino Kursaal van Oostende.

In 2016 bracht Kelsey in samenwerking met de producer Patrick Hamilton haar eerste single uit ‘Waking Trouch the City’ waarmee ze goede scoorde op Radio 2 en verschillende andere radiostations en wat resulteerde in vier andere succesvolle nummers. Eind 2019 pakt Kelsey Adams uit met het nummer ‘Altijd heb ik je lief’ in een akoestische versie van het nummer van Clouseau. Hiermee scoorde ze optredens op diverse lokale radio’s, de Loftrompetten van Ment TV, ‘Tip van de week’, Vlaamse Top 40, Ultratop 50, enz…

In 2023 kiest zij voor een nieuw repertoire en kiest zij voor een genre dat haar altijd erg nauw aan het hart heeft gelegen, namelijk countrymuziek. Ze bewijst hiermee dat countrymuziek erg populair is en zingt voor jong en oud en laat het met swingende country-pop nummers het publiek meezingen en dansen.

Kelsey Adams Kato Lea Rue