Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Sandra is van Italiaanse afkomst (Sandra Caldarone 15/10/1972). Als 7-jarige zingt ze al de sterren van de hemel. Van kindsbeen aan volgt ze lessen jazz, zang, Frans, Engels, Nederlands, acteren en dictie. Op 13-jarige leeftijd haalt ze de 4-de plaats op het Ambrogino D’oro Festival in Milaan. In 1986 wint ze het Eurovisie-songfestival in Noorwegen met "J’aime la vie". Sandra Kim is vanaf nu een idool. Met “J’aime la vie’ staat ze 8 weken op 1 in de Belgische hitparade. In ons land gaan 350.000 singles van "J’aime la vie" over de toonbank, wereldwijd zijn het er anderhalf miljoen. Nog in 1986 eindigt Sandra tweede op het Internationaal Festival in Tokyo, een gedeelde plaats met Eros Ramazzotti.

In ’87 staat Sandra Kim aan de zijde van Will Tura. Tijdens zijn concert ‘Tura 2000’ is Sandra “special guest” met het duet "Omdat ik van je hou". In de jaren die volgen werkt Sandra haar humaniora af. De tweede best-verkopende single wordt ‘Tokyo Boy’. Begin de jaren negentig presenteert Sandra het RTL-programma ‘Dix qu’on aime’ (soort Tien Om Te Zien-programma). Toch blijft ze ook in Vlaanderen scoren met bv. het duet met Luc Steeno: "Bel me schrijf me". Sandra en Luc zingen voor Koning Boudewijn naar aanleiding van zijn zestigste verjaardag. In de jaren die volgen scoort Sandra enkele hits met oa. ‘Door veel van mij te houden’, ‘Mijn lieveling’, ‘Heel diep in mijn hart’.  Sandra Kim mag in 2005 optreden tijdens de grote show n.a.v. 50 jaar Eurovisiesongfestival. Sinds 2006 maakt Sandra deel uit van ’The Souldivaz’: een project met Micha Marah, Afi en de MG-Band.

De eerste concerten met The SoulDivaZ zijn een groot succes en tijdens de zomer maanden stonden de dames op allerlei festivals o.a. de Gentse Feesten. De eerste single verschijnt in mei 2006 ‘Dancing in the street'. Ook in 2007 staan er weer heel wat concerten op de agenda. In 2008 verschijnt er een nieuwe single van The SoulDivaZ, een medley van Sister Sledge in een mix van DJ Wout (Sylver).  Samen met haar nieuwe team, werkt Sandra aan een nieuw album, geschreven en gecomponeerd door Belgische muzikanten die haar nauw aan het hart liggen.

 –> Live-on-tape optreden in Vlaanderen, 1 x 35 minuten, exclusief aangepaste pa-,      geluid- en lichtinstallatie.

–> Live-optreden met eigen orkest, 1 x 50 minuten, exclusief aangepaste pa-, geluid-      en lichtinstallatie. Prijs: op aanvraag

–> Gastoptreden bij fanfare of harmonie (zes nummers, inclusief één repetitie en    arrangementen), exclusief aangepaste pa-, geluid- en lichtinstallatie.

Sandra Kim Sandrine