Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Roy Selder stond als 10-jarig jongetje al op de bühne van de plaatselijke carnavalsvereniging te zingen. Het zou echter nog enkele jaren duren voordat hij er serieus werk van zou gaan maken. Hoewel zijn voorkeur in eerste instantie uitging naar Nederlandstalig repertoire, ging Roy later al snel over naar het Limburgstalige lied.


Na een aantal jaren covers van andere artiesten te hebben gezongen nam Roy in 2009 voor het eerst een eigen nummer op. In 2011 kreeg hij zijn eerste echte platencontract. Er werden onmiddellijk zes nieuwe liedjes opgenomen. Deze samenwerking wierp al heel snel vruchten af. Na de succesvolle lancering van zijn eerste album 'Hallo Limburg' kwam Roy Selder in 2012 met een remake van een wereldhit van Michel Telo.

Het nummer 'Ai det is jovel' werd een regelrechte carnavalshit. Twee jaar later deed hij het nog eens dunnetjes over met het nummer 'Limburgs Lulle', waarin hij een ode brengt aan zijn limburgse dialect.


Roy Selder is inmiddels het carnavalsgenre ontstegen. Behalve heerlijke feestnummers raken zijn gevoelige songs 'Esse Wils' en het nieuwe kerstgevoelige 'Doe mos unne ingel zeen' je recht in het hart.

Roy Selder Beatrice Egli Home Miisz Gracie