Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Animolly is een graag geziene gast op elk bedrijfsfeest, huwelijk, beurs, familiefeesten, carnavalbals en seniorenfeesten. Animolly brengt tijdens zijn optredens een band- en showparodie van tientallen verschillende typetjes in de onvergetelijke stijl van André Van Duin.

Bandparodie is een haast vergeten komisch genre waarbij artiesten zorgvuldig aan elkaar gemonteerde geluids-fragmenten playbacken en voorzien van een komische mimiek en/of lichaamsbeweging. Zo wordt een muziek-nummer moeiteloos afgewisseld met een fragment van zevenuurjournaal, een roep van een uil of een lachsalvo.

Een bandparodist is de perfecte act om uw gasten dubbel van het lachen te krijgen.

Altijd blijft het een verrassing wat de ‘bandparodist’ nu weer uit zal halen, zal hij iemand uit het publiek te grazen nemen? Dit steeds op een ludieke manier.

U kan Animolly ook altijd inhuren als typetje om uw winkel/zaak op een ludieke manier te komen openen of om de gasten te ontvangen op uw feest.  Een korte greep uit de verschillende typetjes: The crazy cowboy, De Tiroler, de winkelier, de troubaboer, The dancing king, Harry Davidson, Dom Guan, Bér Populér, enz....  Kort samengevat: Animolly gevraagd is feest geslaagd !

Animolly Bart Kaell Home Andrei Lugovski