Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Als je heerlijk wil meezingen en uit je dak wil gaan boek je José Sep. Deze spontane en sprankelende zangeres weet met haar herkenbare liedjes een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.

Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond. Vorig jaar had zij in Vlaanderen een mooie hit in duet met Steve Tielens.  “Ga je vanavond met me mee?” stond wekenlang hoog in de Ultra top 50 en veroverde een 2de plaats in de Vlaamse tien van MENT TV. Zij werd zelfs dat jaar genomineerd voor een Vlaamse loftrompet. Een kroon op het harde werken.

Te zien en te horen in Hart voor Muziek, MENT TV, Radio NL-, Family Radio- en VBRO tours en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY.  De opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in Gelredome Arnhem en in 2019 op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.

Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een knallende beat. Denk aan medleys van o.a. Alpenzusjes, Jetti Paletti, en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je”, “Ik ben met jou niet getrouwd” en Dans je de hele nacht met mij”. En wat te denken van super vette remakes van “Costa del Sol” en “Eviva Espagna”.

José Sep: als het echt feest moet zijn.

José Sep Miisz Gracie Home Janieck Devy