Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Iedereen kent Sandrine van idool 2004 waar ze derde werd. In juli 2005 kwam haar eerste single uit, Goosebumps. De single, geschreven door de Britse zangeres Beverly Knight, behaalde de vierde plaats in de Vlaamse hitlijst. Hierna kreeg zij een TMF-award en een Zamu-award. In het najaar van 2005 verscheen haar eerste CD, That's Me. Haar single uit 2006, Story of Us, was de soundtrack van de film Windkracht 10 - Koksijde Rescue.  In 2007 was Sandrine aan het werk aan haar 2de album. In het najaar van 2007 stond Sandrine nog in het voorprogramma van The Pointer Sisters in de Lotto Arena, waar ze al een voorproefje gaf van de “nieuwe” Sandrine.

Begin 2008 stond Sandrine op het podium van Eurosong met haar nummer “I feel the same way”, klaar om haar land te vertegenwoordigen. Ze won de vierde voorronde en werd uiteindelijk tweede in de finale. De single “I feel the same way” was een mega hit en stond weken in de top 10.

Op 8 mei 2008 zat Sandrine voor het eerst in de omroepzetel bij EEN.  Op 27 juni 2008 kwam het langverwachte album Boosted’ uit. 2008 was zondermeer het drukste jaar in de carrière van de jonge artieste met 96 optredens ten velde, waarvan 6 in het buitenland. 2009 is nu al een bijzonder jaar voor Sandrine. Sandrine zal van 13 t/m 28 maart schitterren als special guest bij Marco Borsato in het Sportpaleis. Gedurende 9 shows zal Sandrine het beste van zichzelf geven. Sandrine is momenteel reeds aan het schrijven aan haar nieuw album dat als alles vlot verloopt tegen het najaar zal verschijnen.


Sandrine Sandra Kim Sarah