Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Fatty K, eveneens gekend als ‘Ken Beatbox’, werd meer dan twintig jaar geleden geboren te Antwerpen onder de naam Ken Flamant. Als opgroeiende tiener droomde Ken ervan drummer te worden. Bij gebrek aan een drumstel, begon hij zijn favoriete ritmes te imiteren met zijn mond. Als "beatboxer" maakte hij al gauw furore. Hij werd drie keer na mekaar ongeslagen titelhouder van de Belgische Beatbox Championships, en werd opgemerkt door de VRT. Zo mocht hij twee seizoenen lang de gesmaakte beatboxronde voor zijn rekening nemen in het populaire ‘Swingpaleis’, en tourde hij mee met de Radio Donna zomertoer.

Daarna ging Fatty K back to the roots, hij ging optreden met de Nederlandse Hiphopper Raw Jawz en dook weer terug de underground scène in. In die periode leerde hij weer ontzettend veel bij. Hij begon terug mee te doen aan beatboxbattles, en werd zo in september 2006 opnieuw Belgisch Kampioen Beatboxen. De internationale jury, uit o.a. Duitsland, Zwitserland en Nederland was wild van zijn show en iedereen was unaniem akkoord dat Fatty K tot de wereldtop behoort. Fatty K is een artiest die door jong en oud gerespecteerd wordt. Iedereen staat steeds te kijken van zijn waanzinnige shows.

Wil je echt iets speciaal op je event, party, of in je club… Fatty K, één man, één micro, één feest !

Fatty K Eric Baranyanka Frank Galan