Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Frank Galan werd ontdekt in 1994 tijdens de “Soundmixshow” in België. België en Nederland vielen voor de charmes van deze opvallende verschijning.  Spanje en Frank Galan zijn onlosakelijk met elkaar verbonden. Zijn romantisch stem lijkt onwaarachtig goed op deze van Julio Iglesias zelf! De combinatie van zijn stem, performance en uitstraling maken dat hij een zeer geliefd artiest is op alle mogelijke evenementen in binnen- en buitenland. Zijn debuut begon met de hitsingle "El Bandido" (1995). Ook de opvolger "Maria, Reina del Mar" bestormde meteen de hitlijsten.

Na zijn Spaanstalige debuutalbum "Pasiones" verraste Frank Galan menig publiek door zijn uitgesproken stemtimbre en muzikaal talent. Frank Galan beheerst een vijftalig répertoire (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans). Mede door zijn studies vertaler-tolk, en zijn lange verblijf in Spanje, vertolkt deze artiest songs gaande van Neil Diamond, Jacques Brel tot Julio Iglesias. Frank Galan is een veelgevraagde artiest tijdens bedrijfsfeesten, gala-diners, bruiloften, open-air events, etc. Kwaliteit en klasse zijn voor Frank Galan dé steunpilaren van een geslaagd optreden.

Frank Galan staat reeds meer dan 15 jaar full-time op de planken en is een all-round (5-talig) ervaren artiest.

Frank Galan Fatty K Garry Hagger