Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Sinds bassist Wouter Berlaen zich in 2011 van voornaam ontdeed om met eigen songs in onvervalst Zults dialect een stap naar voor te zetten op het podium, ging het sneller dan de man zelf had durven hopen.

BERLAEN is het soloproject van Wouter Berlaen. Als bassist voorziet hij al 15 jaar God & Klein Pierke van lage tonen: van Leki tot De Laatste Show Band en van K3 tot Eddy Wally, deze muzikant staat geseind als werkpaard in de studio én op het podium.

Sinds 2011 doet hij als kortweg BERLAEN een stap naar voor als singersongwriter. Met “Ge zij were zat” laat hij meteen horen hoe hij gebekt is in zijn onvervalst dialect uit Zulte – het Oost-Vlaamse dorpje waar BERLAEN opgroeide. Rechtuit & ongeschaafd maar altijd meezingbaar!

Bedrieglijk opgewekte meezingers als “Oe ver’est nog?”, “Ge zij were zat” en “Brengt ui zuster mee” passeerden de ether via Radio 1 & Radio 2 en brachten BERLAEN live op prestigieuze festivals als Dranouter, Gentse Feesten, Boterhammen in het Park (AB) & vele andere. Op uitnodiging van Raymond van het Groenewoud speelde BERLAEN op Nekkanacht 2013 in het Antwerpse Sportpaleis en later dat jaar volgde er een Radio 1 Sessie met Johan Verminnen.

De nieuwste single “Ier in de midd’n” zoemde zich de hele zomer van 2015 lang een weg doorheen de nationale ether via Radio 1 om de 3de langspeler van BERLAEN aan te kondigen. “Van mijn erf” verschijnt op 16/11/2015 gevolgd door een 15-tal clubconcerten.

Zijn allereerste single kon als streekproduct rekenen op heel wat bijval in de nationale media. Dit tragikomische lied waarbij Luc De Vos zaliger & Maaike Cafmeyer BERLAEN vocaal flankeren (én acteren in de bijbehorende clip) passeerde maandenlang dagelijks op Radio 1. Opvolgende singles als “Ik ben nie schui van ui” en het zeer meezingbare “Oe ver’est nog?” zoemden nog de hele zomer 2011 vrolijk door de ether. Ook deze voltreffer kreeg een ophefmakende clip mee ; daarin verscheen BERLAEN de hele song lang in puur adamskostuum tussen de dartele zusjes Erika & Heidi Van Tielen… Het debuutalbum “Vanuivoeurt” had kennelijk zijn entrée gemaakt in de Nederlandstalige popscene.

Daarop zet hij met “Brengt ui zuster mee” een eighties-klassieker van Sly Fox ongegeneerd funky naar zijn hand om heerlijk hoog in de nationale playlists te belanden. Daarnaast laat het album fijne gastbijdrages van bevriende artiesten als Kris De Bruyne en Isabelle A horen.

Berlaen Bart Kaell Boogie Boy and his Woogies