Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Djane Miss Kiyami (D) is in het jaar 2002 als Djane gestart met draaien op de grootste feesten en evenementen in Duitsland. Ze werd geïnspireerd door het bruisende Berlijnse nachtleven en door alle facetten van de elektronische muziek. Sinds 2005 heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken en reist zij van club naar feest over de ganse wereld! Door haar regelmatige gast-optredens tijdens de ‘modelnights’ van de party-koning Michael Ammer kon zij op korte tijd naam en faam maken in de house- & partyscene. Van 2006 tot 2008 stond Djane Miss Kiyami in de officiële line-up van de prestigieuze Duitse beurs ‘DiscoContact’!

Djane Miss Kiyami heeft de afgelopen jaren reeds diverse keren optredens verzorgt met zangers zoals Cosmo Klein en de internationaal bekende zangers Ida Corr.

Door haar DJ-sets als resident DJ in ‘China Lounge’ in Hamburg en de ‘Bangaluu’ in Berlijn behoort zij ondertussen tot de meest geboekte Djane in Duitsland.

DJ Miss Kiyami (D) DJ Mari Ferrari DJ Niki Belluci