Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

DJ Tony Star, bekend van het spraakmakende RTL-programma OhOh Cherso. De Haagse Tony Wyczynski, beter bekend als ‘DJ Tony Star’ van de reality-serie OhOh Cherso, is de commerciële allround DJ van dit moment.

Tony Wyczynski is een echte entertainer. Al op zeer jonge leeftijd trok Tony de aandacht en waren alle ogen op hem gericht. Tony begon zijn carrière al DJ in de Skihut. Daarnaast is hij een van de meest populaire barmannen in de Crazy Piano's aan de boulevard van Scheveningen.

Door zijn opvallende en vrolijke verschijning werd Tony al snel opgemerkt door de makers van programma OhOh Cherso. De reality-serie die zich met haar acht Hagenezen in het Griekse Chersonissos tot een gigantisch kijkcijfersucces heeft ontwikkeld. Door de twee getattoeerde sterren op de borst wordt Tony al gauw omgedoopt tot Tony ‘Sterretje'.Vanaf de eerste aflevering van ‘OhOh Cherso' gaat het hard met de dj-carriere van Tony Star. Dat hij een goede DJ is, dat bewees Tony Star al op de feesten op Chersonissos waar hij op een uitzinnig Starbeach de sterren van de hemel draaide. Logisch gevolg is dat Tony Star nu geboekt is voor alle grote Kreta-reunies die komend najaar gehouden zullen worden. Op de eerste Starbeach Reunion in de Brothers in Bunnik liet Tony samen met Billy the Klit de zaal al exploderen van plezier. Een veelbelovende start...En daar blijft het natuurlijk niet bij! Via uw boekingskantoor Pro Act Entertainment is DJ Tony Star vanaf heden te boeken als commerciele allround DJ. De koffer met alleen de heetste hits zal samen met Tony het hele land gaan doorkruisen om in iedere discotheek het ultieme Chersonissos-gevoel te laten herleven.

 

DJ Tony Star (NL) DJ Sven Ornelis DJ Tomas De Soete