Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Dirk Denoyelle is een van Vlaanderens bekendste, meest gevraagde en meest veelzijdige cabaretiers. De jongste jaren specialiseerde hij zich in veel- zijdige en kwaliteitsvolle humor voor het bedrijfs- leven. Dirk is in Vlaanderen vooral bekend geworden als stemmenimitator. Hij beheerst zowat 200 verschillende stemmen van zowel bekende Vlamingen als internationaal bekende zangers. Want Dirk Denoyelle zingt ook: van vader Iglesias tot Ramazotti, van zoon Iglesias tot Flip Kowlier. Dirk kruipt tijdens zijn optredens graag in de huid van deze personages om zijn (uw!) boodschap te brengen.

Laat hem dus gerust in de huid kruipen van Bill Gates en uw bedrijf doorlichten). Maar steeds vaker, en met evenveel succes, kruipt hij in de huid van fictieve personages: een Russische maffioso, een Indische Goeroe of de toekomstige President van de Verenigde Staten van Europa. Verwacht u daarbij vooral niet aan verkleedpartijen. Dirk slaagt erin u te doen geloven dat hij de eerste minister van België is, door hooguit een brilletje op te zetten. Milde satire, scherp observatievermogen en de flexibiliteit om zich aan te passen aan uw publiek of uw klanten zijn het handelsmerk van deze klassevolle duizendpoot. Korte intermezzi op uw seminaries, een gulle lach tijdens uw sales presentatie of een avondvullend theaterprogramma voor uw beste klanten.  

–> Live optreden (60 minuten) en excl. aangepaste pa-, geluid, en lichtinstallatie.

–> Live optreden (60 minuten) en incl.. aangepaste pa-, geluid, en lichtinstallatie.      

Alle prijzen zijn op aanvraag en volgens beschikbaarheid.

Dirk Denoyelle Eric Baranyanka