Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

In 2005 waagde Udo zijn kans in X-Factor. Dit betekende voor hem de doorbraak. Hij won dit programma op overtuigende wijze in december 2005. Sindsdien bracht hij het album "U-turn" uit (dat enkele weken op #1 stond in de Album-charts), en scoorde hij een nummer #1 hit met zijn debuutsingle "Isn't it time". Zijn eerste gouden plaat mocht Udo in ontvangst nemen tijdens het programma Tien om te zien. Van het album U-turn volgden nog de singles "Winter In July", "Back Against The Wall" en "Eyes Of A Stranger". 2006 leverde Udo verder nog een TMF Award voor "Beste Nieuwkomer" en de Radio 2 trofee voor "Doorbraak van het Jaar" op!

In 2007 won hij het liedjesprogramma “Zo is er maar één” op de Vlaamse tv-zender één met het liedje “Ik mis je zo” van Will Tura. Als eerbetoon aan Clouseau nam hij het liedje "Heb ik ooit gezegd" opnieuw op. Dit lied staat op de tribute cd "Braveau Clouseau". Een eerste "Udo Live!" (met 6 bandleden) had plaats op 28 maart 2007. Met de zangeres Sofie zong Udo het duet "Love will keep us alive" een paar keer tijdens haar concerten. 2008 werd ook het jaar van een eerste theatertournee. Deze tournee stond meer dan ooit in het teken van feel good music waaronder soul en funk. Udo liet zich tijdens de theatertour omringen door minstens veertien topmuzikanten. Hij maakte dat jaar ook zijn nieuwe cd “good things coming”. Udo zong in oktober 2008 de titeltrack in voor de nieuwe telenovelle op vtm “Louis Louise”. In 2009 presenteerde hij op VTM het muziekprogramma “Hit The Road”.

Udo Steven Lambert Yannick Bovy