Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

JimmyKe, (Jimmy Kesseler) Vlaamse/ Limburgse zanger, entertainer, TV-presentator geboren in Maaseik op 18 november 1985. Jimmy hield al van jongs af van Nederlandstalig muziek. Hij kende op 5 jarige leeftijd alle liedjes van Will Tura en Luc Steeno. "Ik mis je elke dag" was de hit voor zijn eerste optreden op de kleuterschool.

In 1995 stal hij de show als "Eddy Wally" op een plaatselijk mini playbackshow, hij was al zo zelfzeker dat Jimmy na het winnen van de eerste plaats de micro vroeg aan de presentator en zijn fans toesprak met de woorden: "Geweldig beste mensen, dat ik hier mocht optreden en geweldig dat ik de eerste prijs mee naar huis mag nemen". Later volgden nog playback imitaties van Kamiel Spiessens en de Zangeres Zonder Naam.

In het millenniumjaar 2000 veranderde Jimmy Kesseler al snel naar Jimmy K.. Zijn eerste live optredens waren op familiefeestjes en tijdens karaoke-avonden: hij zong de hits van Bauer, Neyman, Alberts en zelfs af en toe een hit van Vader Abraham.

Zijn grote doorbraak is er gekomen op de Reselt Feesten te Rotem in 2005. Hij mocht er zingen in het voorprogramma van zijn grote idolen Frans Bauer en Corry Konings. Het was zijn eerste grote optreden voor duizenden mensen.

Hij heeft tot 2009 vele optredens gehad in Belgisch en Nederlands Limburg. Met de liedjes van Frans Bauer, Jan Smit & vele meezing medleys... was hij de perfecte entertainer voor elk feest. Jimmy K. wist perfect wat zijn publiek wou, plezier maken! Zijn Cd’s: "'n Rondje Jimmy K." & "Mijn leven" werden een groot lokaal succes.

JimmyKe is Party KING van Limburg! Het is geen feest als JimmyKe niet is geweest!

JimmyKe (Jimmy Kesseler) uit Maaseik is bovendien een talentvolle presentator, die met veel humor programma's op radio en TV presenteert, waaronder Sterrenpalet, de Limburgse Top Ellef, het Cover LVK, Zomerhit Festival, Schlagerfest, Sterren van Toen en Nu en Mister X...Sinds 2022 heeft Jimmy zijn eigen Real Life Soap "JimmyKe & 't Oktoberfest".

Lederhose, levensgrote pinguin, lichtgevende schoenen: Een optreden van JimmyKe vergeet je niet zo snel..

JimmyKe Henk Wijngaard Mister B