Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Dean Delannoit ziet het levenslicht op 27 januari 1989 in Geraardsbergen.  Dean’s grootste passie is natuurlijk zingen en muziek. Familie en vrienden merken al snel dat hij een gouden stem heeft en wanneer hij tijdens een verjaardagsfeest met live band optreedt, geven ze hem de raad om verder te gaan op de muzikale weg. Aangemoedigd door familie en klasgenoten schrijft Dean zich in voor Idool 2007, de muzikale talentenjacht van VTM. Dankzij de medewerking van de schooldirectie kan Dean zich volledig toeleggen op de wedstrijd en zijn talent ontplooien. Hij legt dan ook een parcours af om U tegen te zeggen en wordt op 25 mei 2007 de terechte winnaar van Idool 2007.

In de zomer van 2007 legde Dean zich terug toe op zijn studies en behaalt hij zijn diploma Wetenschappen-Moderne Talen. Ondertussen schiet zijn muzikale carrière resoluut uit de startblokken. Zijn eerste single “So many ways” is al na enkele weken een dikke hit en wordt bekroond met de Golden Award voor de verkoop van meer dan 16.000 exemplaren. Dean verzorgt talkrijke optredens in gans Vlaanderen.  In september 2007 werd Dean gevraagd om zich letterlijk op glad ijs te begeven en mee te doen aan het tv-programma Sterren op het ijs. Ook hier geldt: hij kwam, werkte keihard én overwon.

Op 5 december 2007 kan hij de winnaarstrofee in de lucht steken. Op 20 oktober 2008 kwam de gloednieuwe single “You” van Dean op de markt.


Dean Davy Gillis Dennie Damaro