Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Een seniorenprogramma gemaakt op maat speciaal voor de derde leeftijd.

 

Ton Wolter is een erg graag geziene artiest op elk seniorenfeest. Hij begon als Elvis imitator op bruiloften en partijen. Gevolgd door vele optredens met vooral Nederlandstalige muziek, steeds als typetje zoals bijvoorbeeld Tonny Jordaan en af en toe, gewoon als zichzelf Van klassiek tot (carnavals) schlager, geen muziekstijl is hem vreemd, een entertainer Pur-sang De laatste 10 jaar is hij actief als zijn Duitse alter ego Thorsten von Lippe Biesterfeld, geen onbekende tijdens de oktoberfeesten.
Tegenwoordig kruipt hij ook in de huid van Eddy Wally en kreeg hij van Eddy’s dochter Marina Wally de naam 'Eddy Wannabe' toebedeeld.


Arthuro Cardini is een geweldige muzikale fantasist en behoort tot een zogenaamd uitstervend ras in de variétéwereld. Meer dan 16 niet-alledaagse muziekinstrumenten worden door hem bespeeld. Hij is een rasartiest die uitstekend past in deze programma’s. Zijn jarenlange ervaringen in tal van circussen, pretparken en variété zorgen voor de goede ambiance.

 

Hij is viertalig en kent zoals geen ander de knepen van het vak.


Ton Wolter & Arthuro Cardini Tom Wolter Seniorenfeesten Ton Wolter & Arthuro Cardini  zijn  te boeken voor:  - seniorenfeesten,  - live-on-tape optreden,  - gastoptreden,    Alle prijzen zijn op aanvraag!   ! Prijzen zijn steeds exclusief BTW en zonder PA-, geluid- & lichtinstallatie