Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Trisha werd geboren te Turnhout op 15 maart 1983 onder de naam Patricia Govaerts en met het sterrenbeeld 'Vissen'.

Ze groeide op met muziek van Vlaamse artiesten zoals Willy Sommers, Will Tura, Salim Seghers, Paul Severs, Mieke, Dana Winner, e.a. Als tiener maakte ze de rage van de playbackshows mee en vaak stond ze op de bühne om nummers te vertolken van o.a. Sha-Na, Def Dames Dope en Shania Twain. Toen ze 18 werd, was het tijd voor het grotere werk.

Trisha startte met deelnames aan diverse Miss- en Fashionverkiezingen. In 2004 werd ze verkozen tot 'Miss Mol' en later datzelfde jaar tot tweede eredame 'Miss Mannequin Benelux'. Twee jaar later werd ze 'Junior Fashion Model 2006'. Patricia nam ook deel aan diverse zangwedstrijden, volgde privé-zanglessen en twee jaar muziekles. Toen ze Ignace Crombé leerde kennen, stimuleerde en steunde hij haar om haar droom waar te maken: een carrière als zangeres. Het was augustus 2009 toen de naam 'Trisha' voor het eerst de pers haalde en dit bij de lancering van haar eerste single 'Bij jou zijn'. Als vriendin van Ignace Crombé pakte ze uit met een autobiografisch nummer waarin hun relatie duidelijk het thema was. Ondertussen stelde ze haar nieuwe singles voor 'Ik doe wat ik wil', 'In je blauwe ogen', 'Een feestje bouwen' en 'Les filles de tous les pays'.  Het lot besliste er anders over, want op dezelfde melodie verscheen 'Een wonder van een vrouw' van Willy Sommers. Zodoende besliste Trisha wijselijk om de single niet op de markt te brengen, maar zingt het succesvolle nummer wel tijdens haar optredens. Eind januari 2011 is haar derde single een feit: 'Als je niet doet wat ik je vraag', een echte meezinger. Voor het eerst nam ze ook een kwaliteitsvolle videoclip op die het visitekaartje van haar single moet zijn.

Ondertussen mag Trisha terugblikken op een aantal superdrukke jaren met heel veel optredens in gans Vlaanderen.   En daar blijft het niet bij. Trisha werkt voortdurend aan nieuwe singles, met bijhorende videoclips, vaak te zien op 'Anne' of 'Ment tv'.

Ze werd trotse mama van dochtertje 'Axelle'

Trisha Wendy Van Wanten