Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Lextravaganza is een goed voorbeeld van wat wij omschrijven als “aanstormend talent”. De winnaar van de deejay-contest op ‘10 Days Off’ heeft een grote toekomst in binnen- en buitenland.

Als we kijken naar de status die ‘Lextravaganza’ heeft opgebouwd, dan laat dat absoluut het beste vermoeden wat de toekomst betreft. Lextravaganza draaide reeds in verschillende clubs (Noxx, Rumba, Decadance, The Zoo, Silo) en uiteraard op heel wat festivals zoals Antwerp Dance Festival, JIMTV Summer Events, e.v.a. Hoogtepunt in z’n dj carrière was zonder twijfel de overtuigende winst in de dj contest van ‘10 Days Off’.

Met ruime voorsprong won Lextravaganza en dus stond hij als dj te draaien op dit populaire festival. Qua muziekstijl zit Lextravaganza heel erg breed en varieert het van electro naar pop en club. Je zou hem het best kunnen omschrijven als de dj die bekend staat voor z’n vette beats. De man die de Crookers perfect weet te combineren met Boysnoize. Lextravaganza wordt door kenners bestempeld als een revolutionair die de populaire ‘nieuwe electro sound’ erg genegen is.

De nuchtere Lextravaganza wil volgende zomer helemaal doorbreken in België. Ook het buitenland komt voorzichtig aankloppen en dat komt dan wegens z’n dj-sets in o.a. Local 16 (Washington DC - USA), Tras Club (Zamora, Spanje), Crisol Club (Valladolid, Spanje).

 

DJ Lextravaganza DJ Jeroen Gorus