Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

“De Friese sensatie van 2010" is zonder twijfel de groep

‘Die Twa’, al jaren bekend in het allround top 40/100 circuit heeft, naast zijn groot succes als feestduo, ontdekt dat de kwaliteiten van het spontane tweetal breder liggen dan alleen het coveren van nummers. In 2007 beginnen Krijn en Jacob met het componeren en spelen van eigen nummers.

Wanneer Die Twa in februari 2009 wordt uitgenodigd voor een interview in de uitzending 'De Timmerman' van Holland FM, wordt het nummer "Asto mar by my bist" zeer positief ontvangen.

Een platenmaatschappij uit Tilburg te weten 'Diesel Joy Records' hoort de plaat, en biedt de heren een platencontract aan. De single komt in mei 2009 officieel en behaalt een nummer 48-notering in de Mega Top 100.

Ook het vervolg van de single "Fûgels" behaalt de top 10 in de lijst. Des te meer reden voor Die Twa om zich meer te gaan richten op eigen werk.

Na een uitverkochte releaseparty in Sans Souci te Berlikum met het nieuwe album "Die TWA" en de nieuwe single "Sinnewaarmte", volgen de optredens elkaar in hoog tempo op. Grote podia worden behaald zoals het Heerenveen stadion, het Mega Piratenfestijn en Ahoy Rotterdam, waarbij ze samen optreden met andere topartiesten uit het Nederlandse popcircuit.

Die Twa Djumbo Home Chipz