Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Danny Fabry (Leuven 1948) was vroeger sologitarist in groepen als The Young Devils, The Beatnicks en The Spotlights. Zijn eerste eigen productie "Kom aan de telefoon Angelina" wrerd in 1971 meteen een hit. Vlaanderen had er een nieuw en jong talent bij. Begin jaren tachtig kreeg zijn carriere een nieuwe wending met een reeks engelstalige liedjes zoals "Please be careful with my heart", "Just a little smile", I remember you", of "It's a sin to miss a kiss from you" enz....Enkele jaren later begon hij terug met het uitbrengen van Vlaamse hits zoals "Bij jou voel ik me nooit alleen", "Ca c'est la vie" en "Blijf je bij mij".

Twee jaar later weer goud met het liedje "De telefoon huilt mee" samen gebracht met het kinderstemmetje Silvy Melody (nu bij Sylver) een productie van de bekende Fred Bekky.

Een ander opmerkelijk plaatje was in 1993 een rock en roll nummer "De tent staat op zijn kop" met een tekst van Raymond Van Het Groenewoud. Ook naast het podium stond Danny zijn mannetje, ondermeer in horeca.Danny was eigenaar van een prachtige danstent en restaurant in Scherpenheuvel, dat hij tot een van de betere zaken in het land uitbouwde.

In 2001 door te zware druk, heeft Danny de zaak verkocht, en heeft hij nog twee passies, vakantie en zingen. Zelfs na 35 jaar carriere wordt Danny met zijn 7 gouden singles en ontelbare optredens en nr.1 hits nog altijd de showman van Belgie genoemd. 35 jaar carriere is in deze tijd een echt uitzonderlijke prestatie en Danny brengt voor deze gelegenheid een CD en DVD uit, een hommage aan smiling Danny en aan zijn rijke carriere.


Danny heeft zijn plaatst als vaste waarde in de Vlaamse showbusiness meer dan verdiend.

Danny Fabry Cliff en Katrien Davy Gillis & Sasha Roosen