Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Katrien Verbeeck, aka Kate Ryan, werd geboren op 22 juli 1980 te Tessenderlo. Al op jonge leeftijd had Kate een natuurlijke aanleg voor muziek; ze had het voor elkaar gekregen om op acht jarige leeftijd zowel piano als gitaar te spelen. Regelmatig trok de tiener Kate naar bars, cafés en clubs, met een gitaar onder haar arm om er te zingen. Op 16 jarige leeftijd werd ze gevraagd door een manager om haar muziek te laten opnemen in een studio. Maar na twee jaar componeren en opnames in de studie werd er niets gecommercialiseerd. Het lot wilde dat Kate haar huidige manager ontmoette. Hun debuut single droeg de titel “Scream for More” en behaalde de tweede plaats in de hitparade.

Haar volgende singles scoorden enorm hoog in de hitparades. “Désenchantée” “Libertine” en “Scream for more/Mon coeur resiste encore” waren internationale successen. Van Kate’s debuut album “Different” werden meer dan 250.000 copies verkocht in Europa alleen.

In 2004 kwam haar album “Stronger” uit met de bekende singles “Only if u”, ‘The promise you made” en “Goodbye”. In 2006 was ze met het nummer “Je t’adore” gekozen om Eurosong te vertegenwoordigen. Ze won niet maar het gaf haar carrière wel een serieuze boost. Het album “Alive” kwam uit met “Je t’adore”, “alive”, “All for you”. In 2008 ging ze een andere richting uit met haar album “Free”. De singles “Voyage, voyage”, “We all belong” en l.I.l.y. werden een succes. Met de single “Elle elle l’a” brak ze internationaal door. Haar nieuwe single “Babacar” ,ook een cover van France Gall, gaat ze dezelfde toer op!

Kate Ryan Jessy Kato