Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Hadise Açikgöz, geboren te Mol op 22 oktober 1985 is een zangeres met Turkse roots.

Ze was voor het eerst te zien in “Idool 2003”. Uit duizenden kandidaten schopte ze het tot in de top-50.

Tijdens de audities van Idool 2004 kwamen veel kandidaten uit de eerste editie terug. Hadise volgde dat voorbeeld niet en probeerde het helemaal alleen. Na haar verschijning in Idool 2003 werd ze opgemerkt door een platenfirma, die haar dan ook een contract aanbood, met het gekende resultaat.

Haar muziek situeert zich in het Urban-genre, klinkt internationaal en is het best te omschrijven als R&B met oosterse tinten.

Haar bekendste nummers zijn “Sweat”, “Stir me up”, “milk chocolate girl” en “Bad boy” van haar album “sweat” dat gereleased werd in 2005 en “A good kiss” en “deli oglan” van het album “hadise” dat gereleased werd in 2008. Met “My body” van het album “hadise” heeft ze de erkenning gekregen na jaren hard werken. De single katapulteerde de eerste week al naar plaats acht van de Ultratop 50. In de zomer van 2006 toerde ze met een liveband doorheen heel Vlaanderen. Later dat jaar werd ze ook nog eens bekroond op de TMF-awards in België, waar ze de award kreeg voor "Best Urban Nationaal". In 2007 kreeg ze in België voor de tweede keer de TMF-award in de categorie "Best Urban Nationaal". Dit jaar 2009 vertegenwoordigde ze Eurosong voor het land Turkije met het nummer “Düm tek tek” en eindigde ze verdiend 4de! Ze bracht ook een nieuwe cd op de markt met de titel “fast life”.

Hadise Geena Lisa Iris