Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Patrick Claesen, aka Pat Krimson, begon in 1989 als gitarist en stuwende kracht achter de succes-formatie “Leopold 3” en als keyboardplayer bij ‘Praga Khan’. Als één van de pioniers van de Belgische dance-music scoorde hij dikke hits met 2 Fabiola, Zohra, Nunca en als DJ Pat Krimson. In 1993 richtte hij het ‘Dance Opera’ label op en lanceerde hij de eerste grote house- party's in België. Pat Krimson was en is nog steeds de bezieler van het legendarische club-concept ‘Atmoz’ in Hasselt en Turnhout. Met een palmares van meer dan 25 hits, meerdere Gouden Ogen, TMF-Awards, enz... vertrok Patje naar Ibiza.  

In 2000 verhuisde Pat Krimson met zijn vrouw Ann Vervoort naar Ibiza om daar een label op te richten en een discotheek.

Zijn DJ-carriere kent een enorm succes met ultieme DJ-sets in binnen- en buitenland. Het handelsmerk van DJ Pat Krimson zijn nog steeds de house, club, groove en electro tunes dewelke steeds de basis vormen van spetterende DJ-sets. Zelfs ‘retro’ wordt door hem niet geschuwd en zorgt tijdens ieder feestje voor ongekende hoogtes en ultieme party-kiks! Met zijn gekende charamatische uitstraling weet hij zijn publiek steeds weer opnieuw te beroeren en te entertainen.

Is het voor een privé-feestje, party of mega-party, special-event of een festival, iedere keer is het FEEST met DJ Pat Krimson!

Het dak moet en gaat er gegarandeerd af...!DJ Pat Krimson DJ Nico Parisi DJ Peter Luts