Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Djane Amber (19/07/1983) is een Vlaamse schone met Zuid-Afrikaanse roots en redelijk nieuw in de internationale vrouwelijk DJ scene. Ze draait wat ze zelf noemt een Bubbly mix van R&B, Rap & Hip Hop. Haar gevoel voor muziek en dansen heeft ze al sinds kinds af aan mee. Djane Amber is niet alleen sweet, sexy en erg verleidelijk maar ook professioneel en getalenteerd. Met haar perfecte en verfijnde muziekkeuze zette ze met een eigen erkenbare, temparementvolle en modieuze sound al verschillende dansvloeren van de beste en grootste clubs in Zuid-Afrika, Spanje en Vlaanderen in vuur en vlam!

Djane Amber is een meesteres in een klassieke en nieuwe mix van de mega-populaire R&B hits!  ‘Music washes away from the soul the dust of every day life...’!

Djane Amber startte haar prille DJ-carriérre in 2008 en mocht ondertussen al verschillende DJ-sets geven in clubs zoals ‘Opium’ en de ‘Vudu Lounge Club’ in Kaapstad, ‘The Red Rome’ in Johannesburg, ‘Dockside’ in Cape Town, ‘Blink Night Club’ in Claremont en ‘Penelope’ in Spanje.

"De muziek dient tot verstrooiing tot opvoeding tot aansporing van geest en hart en tot de bevrijding der ziel van de hartstochten. (Aristoteles) Deze Djane zet gegarandeerd uw party op stelten met haar Bubbly muziek en sensuele dansstijl.

DJ-sets van 60, 90 of 120 minuten! Bij elke DJ-set kunnen bijkomend naar keuze twee dansers of danseressen worden bijgeboekt.

DJ Amber (B) DJ Anaëlle DJ Carla Miskov