Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Daphne Paelinck (Mortsel, 14 juli 1988) is een Belgische actrice en zangeres. Daphne studeerde Musical aan het Conservatorium te Brussel.

Ze deed tal van musicalproducties, waaronder Les Miserables, Assepoester, Peter Pan, Kuifje & De Zonnetempel, The King and I en Zaad Van Satan.

Haar bekendste televisierol is die van Maud Wijffels in De Elfenheuvel op Ketnet. Verder speelde ze de rol van Nele Nuydens in de jongerenreeks Spring en Loeka en Julie De Deyn in Familie. In de serie Wittekerke speelde ze een de rol van Charline in het allerlaatste seizoen.

In 2005 bracht ze met de band "Jeenz" het Levenslijnlied 'Zichtbaar' en Het gordellied uit. Paelinck vormde samen met Bram Van Outryve en Guillaume Devos de jeugdgroep "Rockflakes". Zij speelden, wat ze zelf omschreven als, Kidsrock.

In april-mei 2012 speelde ze de hoofdrol "Jo" in A taste of honey (Een smaak van honing) van 'Delaney'. Haar moeder Helen werd gespeeld door actrice Aafke Bruining.

Paelinck deed ook veel voice-overwerk. Zo sprak ze de rol van Chatta in en zong ze de begingeneriek van seizoen 1 van de serie PopPixie, die werd uitgezonden door Nickelodeon. In 2013 sprak ze zowel de hoofdrollen van 'Standing Ovation' als 'Pudding T' in.

In mei en juni 2013 deelde ze, na 16 jaar, weer het podium met Daisy Thys in Cabardouche.

Daphne Paelinck