Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Ellen Dufour geboren te Zutendaal op 9 november 1980 is een Belgische zangeres en presentatrice. Haar artiestennaam is Ellen.

Ellen Dufour verwierf bekendheid met haar deelname aan het televisieprogramma Big Brother in 2001. Haar naambekendheid als eerste vrouwelijke winnaar van dit programma hielp haar om een carrière bij de televisie op te bouwen. Dufour presenteerde het televisieprogramma Kids Top 20 op VTM en vtmKzoom sinds 2003. In april 2010 werd het programma van het scherm gehaald.

Naast presentatrice is Dufour ook zangeres. Ze bracht inmiddels acht singles uit, met wisselend succes. Het nummer “Gonna Getcha” werd een hit in Spanje, maar verder internationaal succes bleef uit.

Samen met Thomas Van Goethem heeft ze ook een Dreamshow voor kinderen, een droomwereld waar kinderen kunnen doen en laten wat ze willen.

Ellen Dufour Elke Taelman Els De Schepper