Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Tom Dice & Kato Callebaut beter bekend onder de popiulaire naam ‘The Starlings’ is een vrij nieuwe band waarbij de twee getalenteerde singer-songwriters hun krachten & passie bundelen ‘voor muziek’ én ‘voor elkaar’.


Hun muziek is het beste te omschrijven als ‘rootsy popmuziek’, maar met een akoestische toets van feel & harmonieën. Romantische songs met een vleugje melancholie, doordrongen van hun leven en liefde.


Soms blijkt één plus één echt drie. Kato Callebaut en Tom Dice hadden los van elkaar al een mooie carrière en een breed publiek. Sinds ze hun talenten gebundeld hebben als The Starlings is het geheel veel groter geworden dan de som der delen. Het idee ontstond haast per ongeluk toen ze ontdekten dat hun stemmen bijzonder goed bij elkaar pasten. Niet veel later volgde de uitnodiging om deel te nemen aan Liefde Voor Muziek. Als het toeval je zo’n kans geeft, moet je ze met beide handen grijpen. En zo maakte Vlaanderen kennis met een duo dat niet alleen elkaars zinnen aanvult, maar ook elkaars leven. De chemie tussen de twee spatte van het scherm, én van het podium.


Kato werd in 2011 in de populaire TV reeks ‘Idols’ tweede en dit betekende meteen de start van carrière. Ze maakte twee albums en bracht enkele singles uit als ‘Flamingo’, ‘Dancing on my own’, ‘Morning Light’, ‘Justify’, …


Ook in 2011 won ze met het nummer ‘The Joker’ ‘Zomerhit 2011’.


Tom Dice of ook bekend onder zijn echte naam Tom Eeckhout, is een jonge singer-songwriter die al veel ervaring heeft: hij was succesvol met singles als ‘Lucy’, ‘Utopia’, ‘Sunlight’, ‘Il nous faut’, ‘Out at Sea’ en ‘Me & my guitar’. Hij vertegenwoordigde België voor Eurosong 2010 waar hij enkel met zijn gitaar op het podium op mooie zesde plaats eindigde. Hij was ook reeds actief in het voorprogramma van oa. Taylor Swift & Tom Odell.


Tom Dice & Kato Callebaut of ‘The Starlings’ waren één van de kandidaten die in 2020 meewerkten aan het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’.


Dit muzikale duo werden nipt 2de in de pre-selecties voor het Eurovisiesong-festival van 2023! Ze brachten in het tv-formatenkele nieuwe singles uit (en hun repertoire bestaat reeds uit hitsingles als Little Submarine, Gold, Magic, …) waaronder hun gloednieuwe monsterhit ‘Rollercoaster’. Na hun succesvolle passage bij Liefde Voor Muziek en hun Lotto Arena-concert, staan ze klaar voor een live-tour! Eén ding is zeker: The Starlings zijn dit jaar niet weg te houden uit de spotlight.


Bekendste songs: “Little Submarine”, “Me and My Guitar”, “The Joker”, “Flamingo”, “Il Nous Faut”, “Just Come Home”, “Gold”, “Rollercoaster”
The Starlings Ton Wolter & Arthuro Cadini The Starlings  zijn te boeken voor:  - live-optreden - akoestisch optreden  Alle prijzen zijn op aanvraag!   ! Prijzen zijn steeds exclusief BTW en zonder PA-, geluid- & lichtinstallatie