Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Sabien Tiels, één van de eerste vrouwelijke Nederlands-talige singersongwriters én zangeres pur sang, uit haar creativiteit al sinds haar twaalfde in kleurrijke teksten en prachtige lyrische muziek. Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en uit het leven gegrepen teksten beroeren de harten van vele luisteraars in het theater en op de radio. In 1994 scoort ze haar eerste grote hit met de gevoelige ballade 'Hou je morgen nog van mij'. Aansluitend sleept ze de debuutprijs voor de Radio 2 Zomerhit in de wacht. In 1996 brengt ze haar eerst zelf geschreven full CD en speelt ze met haar live-band op de grote festivals als Marktrock en de Gentse Feesten.

In 1997 nodigt Johan Verminnen haar uit op de Nekka-Nacht om samen het nummer ‘Ik wil de wereld zien’ te zingen. In 1999 verschijnt de CD ‘Ik ben ik’ en in 2001 de CD ‘Tante Emma’ een eigenzinnige eigen versie van het nummer van Wim De Craene. In 23003 volgt dan de CD ‘Ritme van de tovenaar’ en in 2008 de zesde full CD ‘De overkant’. In  mei 2005 wordt Sabien mama van Pieterjan en brengt ze ook dat jaar in 35 theaters een muzikaal eerbetoon aan Louis Neefs.

Buiten haar activiteit als schrijver én performer is Sabien ook een veel gevraagde gastvocaliste bij de betere orkesten in Vlaanderen, die haar songs van moderne frisklinkende arrangementen voorzien. Sabien's professionele uitstraling op het podium, haar kwalitatief vakmanschap in het theater én haar ongebreidelde creativiteit als singersongwriter wijzen onherroepelijk op een bijzondere en boeiende persoonlijkheid die in het Nederlandstalige muzieklandschap een tijdloze artistieke constante blijft.

Sabien Tiels Miisz Gracie Sandra Kim