Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Niki Belucci is een Hongaarse erotische House DJ. Ze is een mooie en moderne vrouw en heeft in Hongarije en ver daatbuiten een ongekend succes als vrouwelijke DJ.

Erotiek is een deel van haar leven, en dat is ook de reden waarom ze topless draait! Ze werd het synoniem van schoonheid en ergie, gegoten in een sexy verschijning. Ze staat voor een nieuwe generatie van vrouwelijke DJ’s wereldwijd. Niki heeft een sportief verleden: Ze was Hongaars en internationaal kampioen in de gymnastiek.

Maar ondanks haar toewijding voor de sport, heeft ze de meeste bekendheid gekregen in de porno industrie. In 2003 besluit ze zich toe te leggen op haar grootste hobby: DJ’ing. Ze lanceert zichzelf in het club leven. Vrienden leren haar werken met vinyls en ze brengt haar tijd door met het leren draaien en mixen. Sinds 2003 deed ze al meer dan 500 performances in Hongarije en wereldwijd.

Ze verkiest House en Electro, hetgeen ook terugkomt in haar album “1234”. Momenteel is ze volop bezig met het maken van een nieuw album.

Niki is dé DJ die vrouwelijkheid én professionalisme mixt in haar eigen DJ-set.

DJ Niki Belluci (HU) DJ Miss Kiyami DJ Niobeat