Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de

evenementenorganisatie kunnen wij u optimale dienstverlening garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten PAE Music Contact

Tel.: 03/294.50.52

Sven Ornelis is een radio- en televisiepresentator. Momenteel presenteert hij bij het commerciële radiostation Q-Music het ochtendprogramma.

Bij Radio 2 leerde hij van Michel Follet de kneepjes van het vak. Toen hij net 18 jaar werd mocht hij Follet vervangen tijdens zijn vrijdagochtendshow "Dag En dauw" in de zomervakanties. Hij maakte ook reportages voor het radioprogramma "Kop Of Flet". Toen Michel Follet de overstap maakte naar Donna volgde Sven Ornelis ook. Daar presenteerde hij onder meer de "Ultratop" en zijn dagelijkse "Bumpershow".

In 2000 presenteerde Sven Ornelis samen met Erwin Deckers de "Deckers en Ornelis Ochtendshow" op Donna. Maar beide heren kregen de kans om het eerste commerciële radiostation van Vlaanderen mee op te richten: Q-music. Hij besteedde ook veel aandacht aan televisieprogramma's. Zo presenteerde hij op zijn 19e televisiespelletjes op Veronica en de regionale tv-zenders AVS. Daarna begon hij als wrapper op jongerenzender Ketnet. Bij zijn overstap naar VMMa werd hij creative producer van "Het Hart Van Vlaanderen". Verder schrijft Sven Ornelis ook columns. Zijn columns werden onder meer gepubliceerd in Het Laatste Nieuws.

Hij is regelmatig dj op feestjes en Q-Party's. Hij draait voornamelijk "foute muziek".

 

DJ Sven Ornelis DJ Ron van den Beuken DJ Tomas De Soete